Limestone Suites Santorini

Ενθουσιασμένοι από την αγάπη μας για αυτήν τη μαγική γη που είμαστε τυχεροί να αποκαλούμε σπίτι μας, ξεκινήσαμε τη δημιουργία μιας μονάδας φιλοξενίας υψηλής ποιότητας έχοντας υπόψη τον απαιτητικό ταξιδιώτη.
Το νησί μας, με το μοναδικό ηφαιστειακό έδαφος, τροφοδότησε τη φαντασία μας και μας έδωσε άφθονη έμπνευση. Έτσι δημιουργήθηκε το LimeStone Santorini Luxury Suites.
Με άφθονο σεβασμό στην τοπική αρχιτεκτονική και το περιβάλλον, ένα τυπικό κτίριο/αρχοντικό του 1925 με το υπόσκαφο (οι χαρακτηριστικές βιοκλιματικές δομές της Σαντορίνης που ανασκάφηκαν στο βράχο), μετατράπηκε καλλιτεχνικά σε μια σύγχρονη, εξελιγμένη συλλογή σουιτών, προσφέροντας το απόλυτη άνεση και απόλαυση: Πλήρης αναζωογόνηση μυαλού, σώματος και πνεύματος, ολική απόλαυση των πέντε αισθήσεων, μια γιορτή του ευ ζην.
Εδώ η υψηλή αισθητική και οι πιο σύγχρονες ανέσεις, συνδυάζονται άψογα με premium, εξατομικευμένες υπηρεσίες και την παγκοσμίου φήμης εντυπωσιακή θέα.
Το LimeStone Santorini Cave Suites βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στα Κάτω Φηρά: Μια ιστορική, γραφική και ήσυχη γειτονιά, με αναμφισβήτητα την καλύτερη θέα στην καλντέρα και το αξιοσημείωτο προστιθέμενο μπόνους της ασφαλούς απομάκρυνσης από όλη την τουριστική κίνηση, μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια από όλη τη δράση!

Published: